Εμφύτευμα δοντιών

Εμφυτεύματα Δοντιών: Είναι η καλύτερη λύση για την αποκατάσταση χαμένων φυσικών δοντιών;

Τα εμφυτεύματα δοντιών έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια το πρότυπο για την αποκατάσταση των χαμένων δοντιών και έχουν αλλάξει ριζικά την εικόνα της σύγχρονης οδοντιατρικής!

Λειτουργούν ως πλήρης αντικατάσταση των ελλειπόντων δοντιών και παρέχουν ισχυρή βάση για μόνιμες στεφάνες, γέφυρες ή οδοντοστοιχίες.

Σαν φυσικά δόντια
Εχουν την αίσθηση και την όψη των φυσικών δοντιών

Διατηρούν το σχήμα του προσώπου
Το σχήμα του προσώπου σας μπορεί να χαλάσει με την απώλεια των δοντιών

Απώλεια οστικής μάζας
Αποτρέπουν την απώλεια οστικής μάζας στις γνάθους που προκαλεί η απώλεια ενός δοντιού

Μακρόχρονη αποκατάσταση
Είναι σχεδιασμένα για να διαρκέσουν μια ζωή με την κατάλληλη προσοχή

Γιατί να προτιμήσει κάποιος τα οδοντικά εμφυτεύματα;

Με τεκμηριωμένο ποσοστό επιτυχίας άνω του 95%, τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μακράν ο καλύτερος και μακρύτερος τρόπος για να αντικαταστήσουν τα δόντια που λείπουν. Τα εμφυτεύματα βοηθούν επίσης στη διατήρηση του οστού που στηρίζει τα δόντια, το οποίο φυσικά επιδεινώνεται όταν χαθεί ένα δόντι.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα ποτέ δεν διαβρώνονται από τερηδόνα και έχουν την αίσθηση  ενός φυσικού δοντιού. Εχουν τη μορφή ενός μικρού, κοχλιωτού κύλινδρου, που τοποθετείται στο οστό της γνάθου για να αντικαταστήσει το ριζικό τμήμα ενός εξαχθέντος δοντιού. Σήμερα, η διαδικασία είναι πολύ συνηθισμένη και συνήθως απαιτεί μόνο τοπική αναισθησία.

Μετά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος, πάνω από το εμφύτευμα τοποθετείται μια στεφάνη, γέφυρα ή οδοντοστοιχία για να παράσχει μια μακροπρόθεσμη λύση για τα δόντια σας που λείπουν, ώστε να μπορείτε να μασάτε και να μιλήσετε ξανά, όπως με τα φυσικά σας δόντια.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:

Αντικατάσταση ένός δοντιού

- Μπορεί να τοποθετηθεί ένα μόνο εμφύτευμα για να αποκατασταθεί η μασητική λειτουργία και να αποφευχθεί η μελλοντική μετατόπιση των γειτονικών δοντιών.

Αντικατάσταση πολλών δοντιών

- Τα εμφυτεύματα μπορούν να λειτουργήσουν ως υποστηρίγματα για σταθερή γέφυρα αν λείπουν περισσότερα από ένα δόντια στη σειρά.

Αντικατάσταση όλων των δοντιών

- Τα εμφυτεύματα μπορούν να στηρίξουν αποκατάσταση όλων των δοντιών της άνω ή και της κάτω γνάθου εφ' όσον κριθεί αναγκαίο, με σταθερές συγκολούμενες γέφυρες.

Υποστήριξη αφαιρούμενων οδοντοστοιχιών

- Οι παραδοσιακές οδοντοστοιχίες ασκούν πίεση στο υποκείμενο οστό και προκαλούν απώλεια οστικής μάζας και δυσλειτουργία στην μάσηση και την ομιλία. Η τοποθέτηση μιας αφαιρούμενης οδοντοστοιχίας επί εμφυτευμάτων εμποδίζει την ολίσθηση των οδοντοστοιχιών και διατηρεί το οστό ακριβώς κάτω από αυτά.

Φτιαγμένα για να μοιάζουν με τα φυσικά δόντια, τα οδοντικά εμφυτεύματα παρέχουν μια ισχυρή βάση για στεφάνες, γέφυρες ή ακόμα και μερικές ή ολικές οδοντοστοιχίες

Τα οδοντικά εμφυτεύματα φαίνονται, αισθάνονται και λειτουργούν σαν φυσικά δόντια και προσφέρουν τη μακροπρόθεσμη λύση στην απώλεια των δοντιών, σε σύγκριση με εναλλακτικές αποκαταστάσεις δοντιών, όπως αφαιρούμενες οδοντοστοιχίες ή ακόμη και παραδοσιακές σταθερές γέφυρες.

Η λύση για το χαμόγελό σας

Πείτε αντίο σε χαμένα δόντια και χαλαρές οδοντοστοιχίες.

Τεχνολογία Αιχμής

Η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά δομή για την αντικατάσταση ενός φυσικού δοντιού

Γρήγορη και Ανώδυνη Διαδικασία

Τοποθετούνται με τοπική αναισθησία, με χρόνο τοποθέτησης ανά εμφύτευμα 20-30 λεπτά!

Εμφύτευμα δοντιών

Στο ιατρείο μας ασχολούμαστε με την τοποθέτηση και προσθετική αποκατάσταση επί εμφυτευμάτων από το 2007.

Με συνεχή επιμόρφωση στον συγκεκριμένο τομέα, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε λογικές τιμές.

Θα είναι χαρά μας να σας λύσουμε τυχόν απορίες και να συζητήσουμε τις ανησυχίες σας στο θέμα των οδοντικών εμφυτευμάτων!

Χάνδακος 34

(1ος Όροφος) Ηράκλειο, Κρήτη

Ωράριο λειτουργίας

Δείτε παρακάτω.

2810 300 309

Καλέστε μας για ραντεβού