Ο oδοντίατρος Γιώργος Βαρδάκης

Χειρουργός Οδοντίατρος Ηράκλειο Κρήτης

Ο Γιώργος Βαρδάκης ζεί και εργάζεται ως Χειρουργός Οδοντίατρος στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε το 1993, αριστούχος, από την οδοντιατρική σχολή της Τιμισοάρα, Ρουμανίας.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ξεκίνησε να εργάζεται στο ιδιωτικό του οδοντιατρείο το 1996, μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας, όπου επίσης υπηρέτησε σαν χειρουργός οδοντίατρος.

Το 1998 ξεκίνησε διδακτορική διατριβή στον τομέα της περιοδοντολογίας με θέμα: "Μέθοδοι και υλικά στην ελεγχόμενη ιστική αναγέννηση". Παρουσίασε την διατριβή του το 2002 και πήρε τον τίτλο του διδάκτορα.

Το 2002 έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τα οδοντιατρικά LASER κι από τότε οι δυνατότητες της τεχνολογίας των LASER των συνεπήρε. Παρακολούθησε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια και συνέδρια σε αυτόν τον τομέα. Εχοντας αποκτήσει πλήρη γνώση των δυνατοτήτων όλων σχεδόν των οδοντιατρικών LASER , το 2007 επενδύει στην επάνδρωση του ιατρείου του με ένα από τα πιό εξελιγμένα LASER που κυκλοφορούν παγκοσμίως.

Έκτοτε έχει παρουσιάσει εργασίες του σε συνέδρια με αντικείμενο την χρήση των LASER στην περιοδοντολογία.

Επίσης έχει παρουσιάσει εργασίες του σε αρκετά επιστημονικά περιοδικά στο εξωτερικό.

Το 2005 ξεκίνησε την επιμόρφωση στα οδοντικά εμφυτεύματα, κάνοντας συνεχόμενα σεμινάρια στον τομέα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2007 ξεκίνησε την χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων και έκτοτε συνεχίζει μέχρι σήμερα με εκατοντάδες ευχαριστημένους ασθενείς.

Φτιάχνουμε όμορφα χαμόγελα από το 1996

Σε ένα ευχάριστο χώρο, εξοπλισμένο με τα τελειότερα μηχανήματα, σας υποδεχόμαστε με ένα ζεστό χαμόγελο.

Με γνώσεις, χάρη στη συνεχή επιμόρφωση, εφαρμόζουμε τους πιο σύγχρονους τρόπους θεραπείας με ανώδυνο τρόπο και όσο το δυνατόν προσιτές τιμές. Η εμπειρία μας, η συνεχής επιμόρφωση και η εμμονή στη λεπτομέρεια, μας εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Χάνδακος 34

(1ος Όροφος) Ηράκλειο, Κρήτη

Ωράριο λειτουργίας

Δείτε παρακάτω.

2810 300 309

Καλέστε μας για ραντεβού