Κείμενα

Εμφύτευμα δοντιού

Πόσο κοστίζει ένα εμφύτευμα δοντιού;

Καθημερινά δέχομαι ερωτήσεις, από ανθρώπους που τους ενδιαφέρει το θέμα, πόσο κοστίζει το εμφύτευμα των δοντιών. Η απάντηση δυστυχώς στην παραπάνω ερώτηση δεν μπορεί να είναι μονολεκτική! Στο παρών άρθρο θα προσπαθήσω να εξηγήσω τις παραμέτρους που καθορίζουν το τελικό κόστος της αποκατάστασης ενός χαμένου δοντιού με οδοντικό εμφύτευμα.

read more
Όψεις πορσελάνης

Όψεις πορσελάνης: Τα πλεονεκτήματα έναντι των όψεων ρητίνης

Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο, ασθενείς που έχει αλλοιωθεί η όψη των δοντιών τους να βρεθούν μπροστά σε δίλημμα: Να βάλουν όψεις ρητίνης ή να βάλουν όψεις πορσελάνης για να διορθωθεί και να αναδειχθεί αισθητικά το χαμόγελό τους. Ποια είναι η διαφορά τους; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα του κάθε υλικού που

read more
teeth though loupe

Συμβουλές στοματικής υγείας για ευχάριστες καλοκαιρινές διακοπές

Οι καλοκαιρινές σας διακοπές πρέπει να γεμίζουν με στιγμές χαλάρωσης, πολλή διασκέδαση και υπέροχες οικογενειακές μνήμες.
Μην αφήνετε ένα οξύ οδοντικό πόνο να χαλάσει τις καλοκαιρινές διακοπές για εσάς ή την οικογένειά σας.

read more
amalgamphoto

Σφραγίσματα αμαλγάματος (Τα μαύρα σφραγίσματα)

Σφραγίσματα αμαλγάματος ή μαύρα σφραγίσματα – 35 χρόνια τώρα υπάρχει ο προβληματισμός σχετικά με το αν είναι επιβλαβές ή όχι το αμάλγαμα. Ο προβληματισμός και οι έρευνες προκλήθηκαν από την ύπαρξη υδραργύρου στην σύσταση του αμαλγάματος, ένα στοιχείο που θεωρείται τοξικό και μη ραδιενεργό.

read more

Eξαγωγή φρονιμίτη: Ότι χρειάζεται να ξέρετε!

Η εξαγωγή φρονιμιτών είναι μία από τις πιο συνηθισμένες οδοντιατρικές επεμβάσεις. Μπορεί να χρειαστούν έως και 2 εβδομάδες για να αναρρώσει κανείς πλήρως μετά την εξαγωγή ενός φρονιμίτη. Η σωστή φροντίδα της πληγής, ωστόσο, μπορεί να σας βοηθήσει να αναρρώσετε πιο σύντομα.

read more

Χάνδακος 34

(1ος Όροφος) Ηράκλειο, Κρήτη

Ωράριο λειτουργίας

Δείτε παρακάτω.

2810 300 309

Καλέστε μας για ραντεβού